Novosti

BMW serije 5 najbolji polovnjak na svijetu

BMW SERIJE 5 NAJUSPJEŠNIJI POSLOVNI AUTOMOBIL NA SVIJETU.S VIŠE OD DVA MILIJUNA PRODANIH VOZILA, AKTUALNI BMW SERIJE 5 POSTAVLJA NOVE STANDARDE U PREMIUM POSLOVNOM SEGMENTU. OD SVOG IZLASKA NA TRŽIŠTE 2010. GODINE, ŠESTA GENERACIJA BMW-A SERIJE 5 BILA JE NA PRVOM MJESTU PO PITANJU DIZAJNA, VOZNE DINAMIKE I UČINKOVITOSTI.

 

 

 

Zahvaljujući tome, ona je postala dosad najuspješnija generacija BMW-a serije 5, pored toga također na vodećem mjestu na svjetskim listama bestselera u segmentu u periodu od posljednjih šest godina. U usporedbi s prethodnim generacijama, prodaja trenutnog BMW-a serije 5 porasla je za više od 42 posto.Potražnja za BMW-om serije 5 visoka u cijelom svijetu.

Od početka proizvodnje 1972. godine prodano je više od 7,5 milijuna vozila BMW serije 5, sada već u šestoj generaciji. Stoga je ova serija jedan od odlučujućih faktora BMW-ove priče o uspjehu. Štoviše, već šest godina trenutna generacija BMW serije 5 je na vodećem mjestu na tržištu premiumposlovnih automobila. Samo u prošloj godini više od 347.000 kupaca u cijelom svijetu odlučilo se za kupnju modela BMW serije 5 Limuzina, BMW serije 5 Touring ili BMW serije 5 Gran Turismo.

Comments

comments

Na vrh