Novosti

Mercedes S65 AMG vrijedi nakon 11 godina? 3.200 eura (VIDEO)

Ukoliko, poput nas, imate naviku prokrastinirati pretražujući automobilske oglasnike sigurno ste i sami katkad naletjeli na ponudu stoljeća zbog koje ste pomislili da je u pitanju nekakva pogreška ili prevara. Ovo je jedan od ovakvih primjera koji nije ni jedno ni drugo

Izvorni vlasnik ovog Mercedes S65 AMG-a iz 2006 godine automobil je platio 200.000 američkih dolara, a 11 godina i 241.000 prijeđenih kilometara kasnije prodao ga je za 3.750 dolara.Stroj sa 6.0-litrenim V12 biturbo motorom od 612 KS!

Zvuči gotovo nevjerojatno da je automobil izgubio više od 98 posto vrijednosti u malo više od desetljeća, međutim takva je sudbina svih ultraluksuznih automobila koji nisu dovoljno rijetki da postanu kolekcionarski modeli.

 

Borbi protiv deprecijacije vjerojatno nije pomogla ni činjenica da je automobil bio u dvije manje saobraćajne nesreće, te da podosta električnih i mehaničkih elemenata ne funkcionira baš najbolje ili čak – uopće.

Novi vlasnik pak vjeruje da će sve ove probleme uspjeti otkloniti za šaku dolara u što smo pomalo skeptični, budući da su rezervni dijelovi za S-klase tradicionalno besramno skupi, pogotovo kad je u pitanju najprestižniji model S65 AMG.

Pogledajte video:

Comments

comments

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Na vrh
Zatvori